Tekstiili- ja vaatetusteollisuus

VM-Carpet Oy

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Tänään VM Carpet on Suomen suurin mattotehdas, joka sisustaa lattiat aitoon elämään. Moderni tuotanto ja lähes puolenvuosisadan mittainen kokemus luovat uniikin tavan tuottaa mattoja. Jokainen matto räätälöidään sen oikeaan muotoon ja mittaan, miellyttämään ennen kaikkea maton käyttäjää.

Toimipaikka

Lappajärvi

Perustettu

1973

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

32

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

32

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

6,9M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

6,9M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

80

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

VM Carpet panostaa työolosuhteisiin, turvalliseen työskentelyyn ja osaamisen kehittämiseen. Ihmisoikeudet ja tasa-arvoinen kohtelu ovat meidän peruspilareita. Kannustamme ja tuemme henkilökunnan liikkumista ja jaksamista. Tuemme suomalaista urheilua monipuolisesti.

Kaikkea toimintaa ohjaa lupauksemme kunnioittaa luontoa ja rasittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Aurinkovoimalamme täydentää ympäristöä kunnioittavaa energiahankintaamme. Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää. Ympäristö ohjaa ajatuksiamme arjen ratkaisuissamme.

Maksamme kaikki verot Suomeen. Henkilökunnan sitoutuneisuus ja pitkät työsuhteet kertovat siitä, että olemme maksaneet tehdystä työstä asianmukaisen korvauksen ajallaan ja oikein.

Lue lisää vastuullisuudestamme: https://vm-carpet.fi/tuoteinfo/vastuullisuus/