Teknologiateollisuus

Trafomic Oy

Trafomic Oy suunnittelee sähköteknisiä ratkaisuja ja valmistaa sähkökomponentteja ja -laitteita kone-, sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset muuntajat, kuristimet, teholähteet sekä sähkön laatua parantavat suodinratkaisut. Kuluttajille suunnattu sähköauton latauslaite WALLe on suunniteltu nopeaan ja turvalliseen lataamiseen huomioiden pohjoisen olosuhteet.

Toimipaikka

Raisio

Perustettu

1983

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

37

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

37

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

8,3M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

8,3M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Teemme hyvää toimimalla vastuullisesti sähköteknisessä teollisuudessa. Tuotteemme ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä.

Mahdollistamme monien teollisuusalojen sähköisten tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen Suomessa olemalla innovatiivinen kumppani toimitusketjussa. Toiminnallamme parannamme myös asiakkaittemme kilpailukykyä ja mahdollisuuksia työllistää suomalaisia. Valmistamistamme tuotteista suurin osa päätyy vientiin joko suoraan tai muiden laitteiden osina ja sitä kautta tuo vientituloja ja luo hyvinvointia maahamme. Uutena tuotealueena ovat sähköautojen latausasemat jotka osaltaan auttavat liikenteen päästöjen vähentämisessä

Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa tarjoten harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia opinnäytetöihin. Joka kesä tarjoamme myös kesätyöpaikkoja eri tehtävissä.