Muut

Touhula-päiväkodit

Touhula-päiväkodit on kotimainen, valtakunnallinen, henkilöstönsä omistama varhaiskasvatustoimija. Touhula on perustettu vuonna 2010. Touhulalla on 115 päiväkotia 42 eri paikkakunnalla. Touhula tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta noin 8000 lapselle ja työllistää noin 1800 henkilöä eri puolilla Suomea.

Toimipaikka

Oulu

Perustettu

2010

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

1800

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

1800

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

96,1M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

96,1M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

63,1M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Touhula-päiväkodit on yksityinen päiväkotiperhe, joka tarjoaa noin 8000 lapselle laadukasta varhaiskasvatusta sekä esiopetusta turvallisessa ja oppimaan innostavassa ympäristössä ympäri Suomen. Touhula on vastuullinen ja luotettava kumppani perheille ja kunnille. Touhula on merkittävä työllistäjä varhaiskasvatusalalla. Touhula työllistää noin 1800 henkilöä ympäri Suomen.

Touhula-päiväkodit on täysin kotimainen ja henkilöstönsä omistama yhtiö. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Touhula-päiväkodeille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Touhulan arvot hyvinvointi, avoimuus, vastuullisuus sekä oppimisen ilo ohjaavat yrityksen toimintaa. Touhulassa tehdään systemaattista kehitystyötä varhaiskasvatuksen laadun parantamiseksi. Touhula tukee ja noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen mukaisia arvoja ja toimintatapoja.