Kauppa

Tokmanni Oy

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 4 100 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Noin 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä.

Toimipaikka

Mäntsälä

Perustettu

1989

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

4132

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

4132

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

1,14Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

1,14Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2025

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Olemme sitoutuneet kannattavaan kasvuun ja kilpailukykymme kehittämiseen. Teemme aktiivisesti töitä varmistaaksemme, että tuotteemme ja toimintatapamme ovat vastuullisia ja täyttävät työntekijöidemme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme odotukset. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään yhä vastuullisempia, fiksuja ostopäätöksiä. Lisäksi pyrimme mm. hiilineutraaliksi oman toimintamme osalta vuonna 2025.

Tokmanni on merkittävä suomalaisen kaupan alan työnantaja. Me uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Tavoitteenamme on luoda sellaiset toimintatavat ja olosuhteet, joissa jokainen työntekijä kokee olevansa yhdenvertaisessa ja tasa-arvoisessa asemassa suhteessa muihin työtovereihin. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.