Kauppa

Tempur Sealy Suomi Oy

TEMPUR on hyvän unen asiantuntija, joka tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävästä, kehonlämmön tunnistavasta TEMPUR-materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. ”Best in Test” -meriitteinä mm. tyytyväisimmät käyttäjät, paras selälle, paras unelle, paras tuotelaatu ja markkinajohtaja premiumissa. TEMPUR-tuotteita myydään yli 90 maassa. Se on käytössä niin sairaaloissa, vanhainkodeissa kuin kaikkialla missä arvostetaan hyvää unta.

Toimipaikka

Vantaa

Perustettu

1999

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

70

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

7400

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

20M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

3,1Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2040

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Tavoitteenamme on parantaa ihmisten hyvinvointia auttamalla heitä nukkumaan paremmin, pidempään ja syvemmin. Hyvinvointi on kuitenkin monen asian summa. Sen vuoksi me myös suojelemme luontoa ja minimoimme ympäristövaikutuksiamme.

TEMPUR tukee erilaisia terveydenhoitojärjestöjä ja itse tuote on terveyttä edistävä tuote. Tuote on pitkäikäinen ja siksi myös ekologinen ja vastuullinen valinta. Kansainvälisenä yrityksenä Tempur on myös sitoutunut moniin vastuullisuusohjelmiin tosissaan. Itse erikoisvaahdon valmistukseen kuluu vain vähän materiaalia ja vaahdon valmistus on toisaalta myös melko nopeaa sekä automatisoitua, eli energiatehokasta. Tuotteet valmistetaan lähellä Tanskassa, jolloin ei myöskään ole kaukomaiden rahteja kiusana.

Olemme myös perustaneet uuden koulutusohjelman: KNA Koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija.
Tavoitteena olla ratkaisemassa unen ja palautumisen ongelmia sekä selkä, olkapää ja niskakipuihin asiantuntevalla tiedottamisella, ohjauksella ja paremmilla tuotevalinnoilla sekä unenhuollolla.