Muut

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen rekrytointiratkaisuihin, henkilöstövuokraukseen ja työllistämiseen liittyvien asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Pyrimme löytämään työlle tekijän nopeasti, joustavasti ja luotettavasti. Yhteistyö ja eri toimintamallien kehittäminen oppilaitoksien ja julkisten toimijoiden kanssa on meille tärkeää. Vastuullisuus, luottamus ja henkilökohtainen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.
Suomen Henkilöstöasiantuntijat – jotta työ saa tekijänsä!

Toimipaikka

Jyväskylä

Perustettu

2017

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

5

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

5

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

600t

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

600t

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy auttaa yrityksiä löytämään työvoimaa. Olemme hyvä yritys, koska autamme yrityksiä kasvamaan - sillä kasvava yritys työllistää ja työllistävä yritys kasvaa.

Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi vakuutamme työntekijämme myös vapaa-ajalla. Työelämä monimuotoistuu yhä enemmän ja enemmän. Meille jokainen työnhakija ja työntekijä on tärkeä riippumatta iästä, sukupuolesta, koulutuksesta, äidinkielestä tai etnistä taustasta. Arvostamme työmotivaatiota ja oppimisen halua ja sitä että hakija pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla ja työllistymään. Myös perehdytys on järjestettävä jokaiselle sopivalla tavalla. Pyrimme kehittämään uusia perehdytysmenetelmiä, varsinkin jos suomen kieli on heikko ja yhteinen kieli puuttuu.