Kauppa

Stockmann Oyj Abp

Stockmann on 160-vuotias suomalainen, ikoninen pörssiyhtiö, joka harjoittaa tavaratalo- ja verkkokauppaa. Konsernissa on kaksi divisioonaa: Lindex, jonka tuotevalikoimat ovat naisten ja lasten muoti sekä Stockmann, jonka tuotevalikoimat ovat naisten, miesten ja lasten muoti, koti, kauneus, ruoka ja palvelut. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, ensiluokkaista palvelua, elämyksiä ja kansainvälisiä virtauksia.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1862

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

1512

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

5649

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

295M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

899M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

16,9M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

149M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Stockmann on suomalainen, ikoninen pörssiyhtiö, joka on kehittänyt kaupunki-, talous- ja kulttuurihistoriaamme jo 160 vuoden ajan. Toimimme myös kansainvälisillä markkinoilla. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, parasta palvelua, elämyksiä, inspiraatioita sekä kansainvälisiä virtauksia. Kuratoimme asiakkaillemme sopivimmat vaihtoehdot, oman näköisen kestävän tyylin.

Henkilöstömme tekee kaikkensa asiakkaidemme parhaaksi. Haluamme olla työpaikka, jossa ihmiset voivat kehittyä ja kasvaa. Kohtelemme toisiamme yhdenvertaisesti. Vahvistamme yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuuden kokemusta.

Konsernissamme tehdään määrätietoisesti vastuullisuustyötä. Olemme sitoutuneet moniin kansainvälisiin yleissopimuksiin kestävän kehityksen edistämiseksi. Vahvistaaksemme ilmastotoimia, olemme sitoutuneet asettamaan päästövähennystavoitteet Science Based Targets -aloitteen (SBTi) mukaisesti. Tuemme asiakkaitamme vastuullisiin valintoihin, hävikin minimointiin ja kiertotalouteen. Nämä korostuvat myös kumppanivalinnoissamme. Osallistumme vuosittain hyväntekeväisyysprojekteihin.