Teknologiateollisuus

Stalatube Oy

Stalatube on maailmanlaajuisesti tunnettu ruostumattomien teräsrakenneputkien, -komponenttien ja jatkojalosteiden tuottaja. Erityisvahvuuksiamme on erityislujat rakenneratkaisut vaativiin olosuhteisiin, tuotteiden monipuolinen räätälöinti sekä maailman laajin neliö- ja suorakaideputkien valikoima.

Stalatube on vahva vientiyritys, jolla on globaali, jokaiselle mantereelle ulottuva jakeluverkosto, asiakkaita yli 50 maassa ja 50 vuoden kokemus teräsalalta. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa, tuotantomme Lahdessa ja Puolassa, ja kansainväliset myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Intiassa.

Toimipaikka

Lahti

Perustettu

1972

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

72

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

100

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

88,9M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

800t

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

5,2M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

78

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Sidosryhmien NPS-luku

74

Asteikolla -100–100 sidosryhmien NPS-luku keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Olemme toiminnallamme rakentamassa kestävämpää maailmaa, sillä ruostumaton teräs on ympäristöystävällistä. Luonnon kunnioittaminen on yksi yrityksemme perusarvoista. Ruostumaton teräs kestää vaikka 100 vuotta ja on senkin jälkeen 100-prosenttisesti kierrätettävää eikä kierrätysprosessi heikennä sen laatua. Stalatuben käyttämistä raaka-aineista 2/3 perustuu kierrätettyyn teräkseen, jonka osuutta pyrimme jatkuvasti lisäämään.

Olemme merkittävä työllistäjä Lahden talousalueella ja panostamme laaja-alaisesti sekä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämiseen, työturvallisuuteen että työhyvinvointiin.

Tuemme säännöllisesti apua tarvitsevia lapsiperheitä ja muita vähäosaisia lahjoittamalla varoja eri avustusjärjestöjen kautta niin kotimaan kuin ulkomaan kohteisiin. Tänä vuonna lahjoitukset on kohdistettu Ukrainan sodan uhreille ja heidän perheilleen.