Muut

StaffPoint Oy

StaffPoint-konserni suurena rekrytointitalona tekee työelämän löytöjä. Näemme nopeasti, millaisella osaamisella työntekijä onnistuu ja millaisilla HR-ratkaisuilla yritys menestyy. Samasta konsernista asiakkaamme saavat niin henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, strategisten HR-ratkaisuiden, valmennus- kuin työkykypalvelut. Toimialatuntemuksemme on vahvaa. StaffPointin palveluksessa on vuosittain noin 12 000 aktiivista työntekijää. Teemme työelämästä sellaista kuin sen pitäisi olla – yhdessä.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1971

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

250

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

350

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

98,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

102M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

381t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

70,7M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

87

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

StaffPointin missio on tehdä työelämästä sellaista kuin sen pitäisi olla: joustavaa, tasa-arvoista ja energisoivaa molemmille osapuolille. StaffPoint kohtaa vuosittain 200 000 työnhakijaa, joten sosiaalinen vastuullisuus on yrityksen toiminnan sydän.

StaffPointin periaatteisiin kuuluu työnhakijoiden ja -tekijöiden yhdenvertaisuus. Jokaisella on oikeus kykyjensä ja voimavarojensa mukaiseen työhön. On tärkeää huomioida nuorten, osatyökykyisten, pitkäaikaistyöttömien, +50-vuotiaiden ja vieraskielisten työnhakijoiden erityistarpeet. Tuhansien nuorten ensimmäisenä työnantajana olemme rakentamassa oikeudenmukaista työelämää. Olemme aktiivinen kv-osaajien puolestapuhuja ja rekrytoija.

GreenStaff on StaffPointin ympäristövastuullisuusohjelma, jonka avulla olemme mukana energiansäästötalkoissa, säästämässä luonnonvaroja ja edistämässä jätteiden hyötykäyttöä.

Yhteistyökumppanuus Suomen Olympiakomitean kanssa vahvistaa StaffPointin työntekijöiden työhyvinvointia sekä tukee nuoria urheilun, opiskelun ja työelämän yhdistämisessä. Urheilun saralla opituista taidoista on hyötyä myös työelämässä.