Matkailu- ja ravitsemispalvelut

Sodexo Oy

Sodexo on monipalveluyritys, joka tarjoaa ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluita sekä työarkea parantavia ratkaisuja. Synnytämme laadukkaita ja joustavia ruokaelämyksiä, luomme houkuttelevia työympäristöjä sekä ylläpidämme toimitiloja turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Suomessa aloitimme toimintamme vuonna 1979, ja tilikaudella 2021 meillä oli Suomessa keskimäärin 1380 työntekijää. Toimimme yli 150 toimipaikassa palvellen noin 120 yritysasiakasta.

Toimipaikka

Pääkaupunkiseutu

Perustettu

1966

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

1380

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

412000

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

17,4Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Uskomme, että vastuullisuus tuottaa lisäarvoa sekä meille että kaikille sidosryhmillemme. Konkreettiset arjen tekomme synnyttävät myönteisiä taloudellisia, sosiaalisia ja ekologisia vaikutuksia. Koska olemme iso yritys, voimme saada aikaan suuria muutoksia.

Etsimme jatkuvasti ratkaisuja, joilla teemme omasta liiketoiminnastamme entistä kestävämpää. Olemme esimerkiksi sitoutuneet vähentämään päästöjämme – niitä, jotka syntyvät suoraan omasta toiminnastamme, sekä niitä, joita syntyy, kun toimitamme palveluitamme asiakkaillemme.

Edistämme ihmisten tasavertaisuutta työpaikoilla ja yhteisöissä – arjessa ja juhlassa. Järjestämme joka vuosi useita tapahtumia heikommassa asemassa olevien ihmisten tueksi, esimerkiksi Joulun taikaa -tapahtuman vähävaraisten perheiden iloksi.

Olemme globaali yritys, mutta meille on luonnollista työskennellä paikallisten haasteiden parissa, luoda tasa-arvoisia mahdollisuuksia ja edistää taloudellista kehitystä.