Muut

Silver Senior Oy

Silver Senior on erikoistunut 50+ -ikäisten työnhakijoiden työllistämiseen. Pääpalvelumme on henkilöstövuokraus. Teemme lisäksi suoria rekrytointeja asiakasyrityksillemme. Edistämme toiminnallamme 50+ -työnhakijoiden työllistymistä suosivaa asenne- ja toimintaympäristöä sekä murramme 50+ -väestön työllistämiseen liittyviä ennakkoluuloja. Vuokratyöntekijämme työllistyvät joko keikka- tai määräaikaisiin tehtäviin eri toimialoille. Interim-palvelumme kautta tarjoamme pidempiaikaisia taloushallinnon johto-, päällikkö sekä asiantuntijatason sijaisuuksia.

Toimipaikka

Uusimaa

Perustettu

2020

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

27

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

27

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

423t

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

423t

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

50+ -ikäisten työllistäminen on tehokas ja Suomen kansantaloudelle välttämätön keino nostaa varttuneiden työkykyisten työllisyysastetta sekä helpottaa eri toimialojen pahenevaa työvoimapulaa. Työskentelemme yhdessä asiakkaittemme ja kumppaniemme kanssa määrätietoisesti Suomen työmarkkinoilla vallitsevan ikäsyrjinnän poistamiseksi ja nostamme omilla rekrytoinneillamme 50 - 64 vuotiaiden työllisyysastetta. Tarjoamme lisäksi kanavan eläkkeen ohella tehtävään työhön.

Suhtaudumme työnhakijoihimme inhimillisesti sekä arvostavasti. Haastattelemme jokaisen Silverin kautta työtä hakeneen 50+ -ikäisen ja pyrimme tekemään työnhausta positiivisen kokemuksen. Meillä 50+ ikäisten työhakemukset eivät jää nuorempien hakijoiden jalkoihin. Mielestämme työmarkkinoilla ratkaisevaa ei pitäisi olla työnhakijan ikä, vaan henkilön osaaminen ja kokemus, hyvät työelämätaidot sekä kyky ja motivaatio oppia uusia asioita.