Muu teollisuus, Muut

Saurum Oy

Saurum Oy on suomalainen, vuonna 1942 perustettu yritys, jolla on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiö on vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria ja maailman pohjoisimpana korutehtaana Saurum Oy on tunnettu Lumoava-korusarjoistaan.

Lumoava-korut valmistetaan käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa, jossa kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Lumoavan tuotteet ovat kestävä ja eettinen valinta. Sellaisen hankkimalla tuetaan suomalaista työtä. Lumoavan taustalla on suomalainen perheyritys Saurum Oy ja 80v ammattitaito ja kokemus laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana.

Toimipaikka

Kuopio

Perustettu

1942

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

48

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

48

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

6,9M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

168t

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

22t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

1,76M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

80

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Meille on sydämen asia luoda kestävää ja ekologista muotoilua sekä ajattomia klassikoita, jotka herättävät meidät tuntemaan vuodesta toiseen. Yrityksemme arvot johtavat meitä ja vastuullisuus nousee vahvasti kaikessa esiin mitä ja miten teemme. Meille vastuullisuus tarkoittaa, että teemme sen minkä tiedämme oikeaksi ja tuottavan hyvää. Tästä johtuen hyväntekeväisyys on ollut mukana hyvissä teoissamme jo vuosien ajan. Suomalaiset lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntämme ja tukemme piiriä. Uusi Lastensairaala, Olympiakomitea sekä Ronald McDonald Lastensäätiö -projektit ovat merkityksellisiä koko Suomelle monen koskettavan tarinan kautta.