Liikenne ja logistiikka

RL-Palvelut Oy

Toimimme puhtaan ja terveen Etelä-Savon puolesta!

Tuotamme nykyaikaisia ja kestäviä jätehuollon ja siivouksen palveluita, jotta seudun ihmiset, yritykset ja ympäristö voittavat. Tuomme iloa, mielenrauhaa ja hyvinvointia asiakkaidemme arkeen. Inspiraationa huominen!

Toimipaikka

Mikkeli

Perustettu

1973

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

38

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

38

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

3,5M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

3,5M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2025

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Toimimme vastuullisesti huomioiden yhteiskunnan velvoitteet, toimintaamme liittyvät ihmiset sekä meitä ympäröivän ympäristön.

Laadukkaat palvelumme tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme, jotta he voivat olla alansa parhaita. Teemme päivittäin tekoja, jotta Suomesta ja maailmasta tulisi kestävämpi paikka elää. Haluamme säilyttää alueemme vesistöt ja luonnon tuleville sukupolville.

Pidämme huolta alueemme asukkaiden ja yritysten hyvinvoinnista sekä terveydestä tarjoamalla vastuullisesti tuotettuja ympäristöhuollon, puhtauden ja kotityön palveluita. Pyrimme aina asiakkaalle sopivimpaan ja edullisimpaan ratkaisuun. Toimintamme pohjana ovat asiakkaidemme toiveet sekä ohjeet ja sertifioitu laatujärjestelmä. Suunnittelemme toimintamme huomioiden ympäristön mm. ajoreiteissämme ja kalustomme päästöissä sekä suosimme laadukkaita, kestäviä työvälineitä ja tarvikkeita.