Kauppa

R-kioski Oy

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa Reitan-yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience-yhtiötä.

Toimipaikka

Vantaa

Perustettu

1910

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

432

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

432

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

235M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

235M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

5,1M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

R-kioski on Suomen suurin franchising-ketju, ja 480 R-kioskia tarjoavat toimeentuloa kautta maan. Kioskityöntekijä kehittyy kioskin monipuolisissa tehtävissä myynnin ammattilaiseksi. Tarjoamme ihmisille mahdollisuuksia työllistyä yrittäjänä ja työllistää muita, sekä turvallisen työympäristön.

Kauppiaiden menestyksestä huolehtiminen on tärkeää, koska vain sitä kautta myös R-kioski yrityksenä voi menestyä. R-kioski varmistaa kauppiaiden tuloksen mm. hyvän tuotevalikoiman ja koulutusten avulla.

R-kioskilla on myös tärkeä rooli digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Otamme käyttöön uusia teknisiä ratkaisuja, mutta samalla kannamme vastuuta myös niistä, joilla ei ole käytössään älylaitteita. R-kioski voi olla myös kylän ainoa kahvila ja kohtauspaikka. Iloksemme voimme todeta, että Kaupan liiton tutkimuksessa (2021) R-kioski oli kärjessä koetussa henkilökohtaisessa palvelussa.