Tekstiili- ja vaatetusteollisuus

Q-VIO Branding Oy

Tarjoamme asiakkaillemme heidän brändiänsä tukevia markkinointituotteita ja yritysvaatemallistoja. Yksilöllisesti suunnittelemamme laadukkaat tuoteratkaisut ovat olennainen osa toimivaa markkinointia, jolla on tarkoitus kasvattaa brändin näkyvyyttä ja viedä haluttua viestiä valitulle kohderyhmälle.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

2010

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

5

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

5

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

1,7M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

1,7M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

70t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Koulutus

7t

Yrityksen henkilöstön koulutukseen tekemien panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Valmistusmateriaalit kehittyvät koko ajan, ja meidän tulee hyödyntää uusia innovaatioita ympäristöämme hyödyttävällä tavalla. Ekologinen vastuumme lähtee jo suunnittelusta: tuotteiden ja pakkausten koko toimitusketju tulee rakentaa kierrätettävyyden näkökulmasta.

Suunnittelemamme tuotteen tulee olla myös niin laadukas, että sillä tulee olemaan pitkäaikaista käyttöarvoa. Olemmehan me rakentamassa sillä asiakkaamme brändiä!

Ehdottaessamme tuoteratkaisua asiakkaalle tarjoamme hänelle samalla paljon tietoa tuotteesta koko sen toimitusketjun osalta: missä tuote on valmistettu ja minkälaisissa olosuhteissa, sekä miten ympäristöasiat on otettu huomioon. Toimiessamme puolueettoman tarkastus- ja sertifiointipalveluita tarjoavan SGS:n kanssa voivat asiakkaamme olla varmoja siitä, että tuotteemme ja toimintatapamme ovat koko toimitusketjun osalta annettujen määräysten mukaisia.