Matkailu- ja ravitsemispalvelut

Primehotels Oy

Primehotels Oy on yksityinen suomalaisyritys, joka omistaa, rakentaa, kehittää ja operoi hotelleja Suomessa itsenäisesti sekä yhteistyössä kansainvälisten huippubrändien kanssa. Visiomme on tarjota Suomen parasta palvelua. Jokainen hotelleistamme on oma, persoonallinen kokonaisuutensa, joissa toteutuvat erilaiset liikeidea, tilat, palvelut ja uniikki tunnelma. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

2002

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

230

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

230

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

14,7M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

14,7M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

3,8M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

74

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Strategiamme tärkeimpiä kulmakiviä on huolehtia henkilöstöstämme, ympäristöstämme sekä kannattavasta kasvusta. Hotellikohteemme ovat Green Key -sertifioituja ja sen myötä sitoutuneita rakentamaan kestävää matkailua ja kasvattamaan henkilöstömme ja vieraidemme ympäristötietoisuutta. Työntekijäkokemus ja ihmisistä välittäminen on toimintamme keskiössä, jotta voimme tuottaa aitoa, sydämellistä ja välitöntä vieraanvaraisuutta paitsi vieraillemme myös työntekijöillemme.

Taloudellisesti menestyvällä yrityksellä on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa sekä sitoutua pitkäjänteisesti vastuulliseen toimintaan henkilöstönsä, asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa. Edellytämme valituilta yhteistyökumppaneiltamme yhteistä arvomaailmaa ja meille on tärkeää huomioida myös ympäristöä koskevat vastuut. Meille on tärkeää, että toimintamme on vastuullista yrityksen kaikissa toimintatavoissa, sillä toimimalla vastuullisesti rikastutamme omalta osaltamme koko yhteiskuntaa ja sen kehitystä.