Muut

Premius Kuntoutus Oy

Premius Kuntoutus Oy tarjoaa monipuolisia vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Meille ihminen on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus, ja tämä näkyy palveluvalikoimassamme.

Tarjoamme muun muassa fysio-, toiminta- ja puheterapiaa, kipukuntoutusta, psykologin ja psykoterapeutin palveluja, ravitsemusterapiaa sekä hierontaa. Haluamme parantaa kuntoutujien elämänlaatua ja auttaa ammattilaisia kasvamaan työssään.

Toimipaikka

Tampere

Perustettu

2003

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

50

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

50

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

5,14M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

5,14M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

350t

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Koulutus

75t

Yrityksen henkilöstön koulutukseen tekemien panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Haluamme ottaa vastuuta koko kuntoutusalan kehittämisestä ja pyrimme tekemään kuntoutuspolusta entistä helpomman sekä kuntoutujille että heidän läheisilleen. Työskentelemme pääsääntöisesti yhteiskunnallisten tahojen kuten kuntien, sairaanhoitopiirien ja Kelan kanssa.

Haluamme osaltamme tukea suomalaista terveydenhuoltoa. Meillä on toimivat ja nopeat prosessit. Kuntoutujien apuna on uusin teknologia sekä runsaasti erilaisia laitteita, tiloja ja välineitä. Kuntoutus perustuu aina tutkittuun tietoon, ja ammattilaisemme myös kouluttautuvat jatkuvasti.

Korona-ajasta huolimatta olemme halunneet investoida muun muassa uusiin moderneihin toimitiloihin ja uuteen teknologiaan kuten kävelyrobotteihin.