Tekstiili- ja vaatetusteollisuus

Oy Klippan Ab

Klippan Oy:lla on reilun 60 vuoden kokemus turvavöiden ja lasten turvaistuinten valmistuksesta. Yrityksen tuotekehitys sekä valmistus tapahtuu 15 henkilön työvoimalla Vantaalla.

Klippan Oy:lla on myös suomen ainoa kolarirata. Tämä antaa meille mahdollisuuden sekä testata että kehittää niin omia, että asiakkaiden tuotteita ja ratkaisuja; ehdoton edellytys turvallisten ja laadukkaiden tuotteiden valmistuksessa.

Toimipaikka

Vantaa

Perustettu

1959

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

15

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

15

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

3,4M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

3,4M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

30t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

415t

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Klippan Oy on ISO9001:2015 sekä ISO14001:2015 sertifioitu yritys Vantalla. Yritys työllistää tuotannossa, tuotekehityksessä sekä asiakaspalvelussa 15 henkilöä. Osaava ja sitoutunut henkilökunta onkin yrityksemme yksi tärkeimmistä resursseista.

Yrityksen pääasialliset tuotteet ovat lasten turvaistuimet -ainoana suomessa-, ajoneuvojen turvavyöt sekä kolariradan testauspalvelut. Liikevaihdosta noin 90% kohdistuu vientiin, pääasiassa Euroopan markkinoille mutta myös Aasiaan. Materiaalivalinnoissa pyrimme jatkuvuuteen, eettisyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen, laadusta tosin tinkimättä. Erikoisuutenamme voidaankin pitää massasta poikkeavat tuoteominaisuudet, sekä asiakkaille soveltuvat tuoteratkaisut. Emme esimerkiksi käytä laminointia turvaistuinpäällisissä, vaan ommellaan eri kangaskerrokset yhteen.

Liikevaihdon painopisteen ollessa viennissä, olemme myös tehostaneet tuotepakkausten muotoja sekä niiden uusiokäyttöä vähentääksemme tuotteiden kuljetuskustannusten määrää.