Kemianteollisuus, Muut

Orthex

Orthex on yksi Pohjoismaiden johtavista kodin käyttötavaroiden valmistajista. Orthex suunnittelee, valmistaa ja myy kodin käyttötavaroita tavoitteenaan tehdä kuluttajien arjesta helpompaa: Orthex pyrkii luomaan käytännöllisiä, kestäviä ja korkealaatuisia kodin käyttötavaroita. Orthex valmistaa mm. monipuolisen valikoiman säilytyslaatikoita, keittiötarvikkeita sekä tuotteita kotiin ja pihaan.

Toimipaikka

Lohja

Perustettu

1956

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

100

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

300

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

88,7M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2030

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Henkilöstön tyytyväisyys

72

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Orthexin liiketoiminta perustuu vastuullisesti tuotettuihin, kestäviin, uudelleenkäytettäviin ja kierrätettäviin kodintuotteisiin, joilla on tärkeä rooli kestävässä kiertotaloudessa. Haluamme olla toimialamme edelläkävijä vastuullisuudessa tarjoamalla turvallisia, kestäviä tuotteita, pienentämällä toimintamme ja tuotteidemme hiilijalanjälkeä sekä hankkimalla yhä suuremman osan raaka-aineistamme kierrätetyistä ja bio-pohjaisista materiaaleista. Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Työntekijöidemme terveys, hyvinvointi ja turvallisuus ovat meille tärkeä prioriteetti. On meidän vastuullamme varmistaa, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi ja motivoituneeksi työpaikalla, nauttivat työympäristöstään ja voivat parantaa toimintaa jatkuvan kehittämisen avulla. Edistämme tasa-arvoa emmekä suvaitse minkäänlaista syrjintää.

Tuoteturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää Orthexille. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tuotteita, jotka valmistetaan turvallisista, laadukkaista ja kestävistä raaka-aineista.