Rahoitus ja vakuutus

OP Ryhmä

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on yli kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja noin 13 000 työntekijää. Tarjoamme kattavan pankki- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden henkilö- ja yritysasiakkaille. OP Ryhmän muodostavat osuuspankit sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa olemme rakentaneet suomalaista yhteiskuntaa ja kestävää tulevaisuutta jo 120 vuoden ajan.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1902

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

12,9K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

13,1K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

4,49Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

4,49Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

653M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2025

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Henkilöstön tyytyväisyys

78

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

OP Ryhmä on olemassa asiakkaitaan varten. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen asiakkaidemme kanssa yhteisön tarpeita täyttäen. Olemme finanssialan vetovoimaisin työnantaja, yksi Suomen suurimmista veronmaksajista ja eniten Suomen bruttokansantuotetta suoraan kasvattava yritys. Edistämme kestävää taloutta, tuemme paikallista elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä, vahvistamme suomalaisten taloustaitoja ja käytämme tietopääomaamme vastuullisesti.
Olemme tukeneet asiakkaidemme taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia sekä Suomen talouden kasvun edellytyksiä jo 120 vuoden ajan. Suomen johtavana finanssiryhmänä haluamme edelleen rakentaa huomisen kestävää elämää ja vastuullista liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa – yhdessä yli kaikkien aikojen.