Muut

Nice-business Consulting Oy – Nico

Nico on Suomen kyvykkäin IT-alaan keskittynyt henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet kokeneiden IT-osaajien rekrytointiin ja suorahakuun sekä IT-asiantuntijoiden vuokraukseen. Vahvuutemme on IT-taustaiset rekrytointikonsultit. Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta, Nico on perustettu vuonna 2000. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Lisäksi toimimme myös Virossa. Nico kuuluu Fujitsu-konserniin.

Toimipaikka

Suomi

Perustettu

2000

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

80

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

85

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

9,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

9,3M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

80

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Autamme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita menestymään resursoimalla parhaat it-osaajat joustavasti oikeaan aikaan ja paikkaan. Nico on Henkilöstöpalvelualan liiton jäsen ja sitoutunut noudattamaan sen toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita. Tämä tarkoittaa sitä, että Nico toimii aina reilusti työnhakijaa, työntekijää ja asiakasyritystä kohtaan.

Yhteiskuntavastuu on meille tärkeää. Emoyhtiömme Fujitsu on sitoutunut Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteisiin paremman tulevaisuuden rakentamiseksi. Me Nicossa olemme sitoutuneet samoihin periaatteisiin. Työntekijöillämme on esimerkiksi mahdollisuus tehdä palkallista vapaaehtoistyötä yksi päivä vuodessa. Olemme myös osa Fujitsun ISO14001:2015 ympäristösertifikaattia.

Nicossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Jokaiselle on esimerkiksi varattu vuosittainen koulutusbudjetti, jonka lisäksi meillä on käytössä useita erilaisia verkko-oppimisympäristöjä.