Energia

Nevel Oy

Nevel tarjoaa teollisuuden ja kuntien kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja, jotka ovat tarkoitukseen tehtyjä ja tulevaisuudenkestäviä. Nevel operoi yli 130:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa. Yhtiön liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Nevelin palveluksessa on 150 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen tulevaisuuteen ja toteutamme yhteiskunnallista muutosta luomalla paikallisia kiertotalouksia sekä edistämällä siirtymää CO2-päästöttömään energiantuotantoon.

Toimipaikka

Vantaa

Perustettu

2019

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä yhteensä

150

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

100M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2030

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Nevelillä asetamme vastuullisuuden ja turvallisuuden etusijalle. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen tulevaisuuteen ja toteutamme yhteiskunnallista muutosta luomalla paikallisia kiertotalouksia sekä edistämällä siirtymää CO2-päästöttömään energiantuotantoon. Strategiamme ydin on muutakin kuin energiantuotanto. Olemme kumppani paikallisen kiertotalouden rakentajana asiakkaillemme ja heidän tavoitteiden tukena. Toteutamme tällä visiotamme työskennellä vihreän siirtymän ja ilmastopositiivisen tulevaisuuden puolesta.

Käytännössä toteutamme kestävän kehityksen toimintamalleja. Lisäämme jatkuvasti uusiutuvan energian määrää ja päästövähennyksiä. Optimoimme energiantuotantoa. Panostamme turvallisuutta ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin kuten turvallisuus- ja ympäristöhavaintojen tekemiseen, koulutukseen ja prosessien kehittämiseen. Olemme osa Great Place to Work Trust Index ohjelmaa, jolla mitataan yrityskulttuuriamme ja lisää työntekijöiden sitoutumista.