Kauppa

Naisten Pukutehdas Oy

Meillä Housukaupassa designin, palveluiden ja tuotteiden takana on ihmisläheisiä, auttavaisia ja housuihin intohimolla suhtautuvia ihmisiä. Halu löytää asiakkaille oikeat tuotteet, oikeaan vuodenaikaan, on jokaiselle työntekijällemme tärkeää. Tämän asian eteen teemme tutkimuksia, seuraamme aikaamme ja hyödynnämme yli 100- vuotiasta historiaamme.

Toimipaikka

Hollola/Lahti

Perustettu

1919

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

25

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

25

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

2,4M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

2,4M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Meille vastuullisuus tarkoittaa ympäristön huomioimista, ihmisistä välittämistä ja yhteiskunnallisten säädösten noudattamista. Se on jatkuvaa eettistä puntarointia mitä voisimme kehittää ja uudistaa parantaaksemme tuotanto- ja myyntitapojamme entistä vastuullisemmiksi.

Vastuullisuus on toki ympäristöasioiden huomioimista jokaisessa työvaiheessamme, mutta myös suomalaista tuotekehitystä ja laadunvalvontaa. Meillä tehdään kestäviä, hyvin istuvia ja ajattomia tuotteita. Kaikkien tuotteiden takana on tarkasti valikoidut tekijät Virossa, Turkissa, Italiassa ja Portugalissa. Asiakastarpeet ovat tärkeänä osana vastuullista ajattelua, että voimme tehdä heille sopivia tuotteita oikeina vuodenaikoina, oikeilla mitoilla ja heidän toivomilla väreillä. Tämän eettisen kehitystavan takana on se, että kuluttaja ostaa tarpeeseen ja pitää tuotetta mahdollisimman pitkään.