Muut

N-Clean Oy

N-CLEAN on Suomessa ja Ruotsissa toimiva siivouspalveluyritys, joka pitkällä kokemuksella, henkilökohtaisella palvelulla sekä aktiivisella kumppanuudella turvaa asiakasyritysten arjen tarjoamalla siivouspalveluita hotelleille, laivoille ja monenlaisille toimitiloille. Asiakkaamme voivat myös ylpeydellä ja luottamuksella ottaa ncleaniläisen osaksi työ- ja asiakasympäristöään, sillä työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, jotka hoitavat tehtävänsä huolellisesti ja sitoutuneesti, palvelualttiilla ja iloisella otteella. N-Clean on työpaikka, jossa viihdytään ja tämä näkyy myös siivouksen tasossa ja lopputuloksessa.

Toimipaikka

Turku

Perustettu

2004

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

2000

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

2300

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

35M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

45M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

82

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Henkilöstö on voimavaramme. Panostamme työssä viihtymiseen, osaamiseen ja sen kehittämiseen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen. Haluamme luoda onnistumisen ilmapiirin työssämme, tarjoamme mahdollisuudet kehittyä ja toteutamme keskinäisen arvostuksen käyttäytymismallia ilman organisaatiorajoja ja hierarkiaa. Olemme kiinnostava ja luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstöstään, kohtelee henkilöstöä tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti.

Ympäristötavoitteet ovat kiinteä osa N-Cleanin johtamisjärjestelmää, ja asiakkaidemme ympäristötavoitteiden johtaminen on osa arvojohtamistamme. Ympäristöystävälliset työmenetelmät ovat siten osa N-Cleanin toimintaa ja jatkuvan kehittymisen periaatteita ja ne ovat huomioitu siivouspalvelukonseptissamme, jota kehitetään jatkuvasti ja, joka toimii yrityksen siivouspalvelunliiketoiminnan ohjeistuksena.