Muut

Mehiläinen

Mehiläinen on yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut vuosittain yli 2 miljoonalle asiakkaalleen. 112-vuotias Mehiläinen on perinteikäs suomalainen yhtiö, joka on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Panostamme digitalisaatioon sekä laadukkaaseen hoitoon. Kansainvälisesti Mehiläinen tarjoaa terveyspalveluja Ruotsissa, Saksassa ja Virossa sekä terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tytäryhtiönsä BeeHealthyn kautta. Meillä on elämä tehtävänä.

Toimipaikka

Pääkonttori Helsingissä

Perustettu

1909

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

28K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

29K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

1 398,9 M€

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

160M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Mehiläisen tehtävänä on yli 112-vuoden ajan ollut tuottaa terveyttä ja hyvinvointia osana ympäröivää yhteiskuntaa. Tämän tehtävän eteen teemme tinkimättömästi työtä. Vastuullisuusohjelmassamme olemme sitoutuneet seuraavaan:

- Olemme ”Laadukkaan hoidon ja hoivan edelläkävijä”. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hoitomme ja hoivamme on yksilöllistä, sujuvaa, turvallista ja vaikuttavaa. Johdamme tiedolla, pyrimme päivittäin parempaan ja olemme digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijä.
- Olemme ”Toimialan uudistaja ja ketterä kehittäjä”. Kasvamme vakaasti, luomme työtä ja viemme suomalaista osaamista kansainvälisille markkinoille. Olemme yritysten ja julkisen sektorin vahva kumppani.
- Mehiläinen on ”Haluttu ja merkityksellinen työpaikka”. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä mahdollisuuksiin kehittyä ja loistaa työssään. Tarjoamme monipuolisia urapolkuja ja yrityskulttuurimme kannustaa onnistumaan.
- Lisäksi olemme toiminnassamme ”Kestävästi kehittyvä” avoimesti ja tehokkaasti läpi koko arvoketjun.