Matkailu- ja ravitsemispalvelut

Mäntän Klubi Oy

Tarjoamme majoitus- ja ravintolapalveluja historiallisissa kohteissa Mäntän Klubilla ja Arthotel Honkahovissa. Serlachiuksen taidemuseot ja Mäntän lukuisat tapahtumat tarjoavat elämyksiä kulttuurin nälkään ja me pidämme huolta, että vieraat saavat kulttuurin lisäksi hyviä ruokaelämyksiä ja persoonalliset majoituskohteet. Meiltä löytyy loistavat puitteet niin yritysten kokouksiin ja tapahtumiin kuin perhejuhliin.

Toimipaikka

Mänttä

Perustettu

2011

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

7

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

7

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

760t

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

760t

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

200t

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2030

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Olemme saaneet olla mukana rakentamassa Mäntän ihmettä – teollisuuspaikkakunnan nousua Suomen eturivin kulttuuri- ja elämyskohteeksi! Haluamme kantaa kortemme kekoon, jotta pienillä paikkakunnilla riittää tulevaisuudessakin yritystoimintaa, työtä ja verotulojen myötä myös julkisia palveluita.

Mäntän Klubilla ovat kulttuuriarvot kunniassa. Haluamme vaalia alueen ainutlaatuista historiaa ja tehdä sitä näkyväksi. Arvostamme henkilökuntaamme ja tähtäämme pitkiin työsuhteisiin, mieluiten ympäri vuoden.

Mäntän Klubilla on Rotisseurs-kilpi. Se kertoo laadusta ja kunnianhimosta. Parhaimmista paikallisista raaka-aineista valmistetun ruuan rinnalla korostamme ensiluokkaista palvelua ja esteettistä kokonaiselämystä. Tavoitteenamme on kehittää matkailua entistä vastuullisempaan suuntaan.