Kemianteollisuus, Muut

Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaiden kanssa L&T pitää materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostaa raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien L&T luo enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaille, omalle henkilöstölle että yhteiskunnalle laajemmin. L&T:n tavoitteena on jatkuvasti kasvattaa toimintansa hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta L&T kantaa muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 812,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 171 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1905

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

5953

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

7324

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

669M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

813M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

82

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

L&T panostaa vastuullisiin kiertotalouden ratkaisuihin. Tuemme asiakkaidemme vastuullisuustyötä, kehitämme alan parhaita palveluja ja tarjoamme erinomaisen asiakaskokemuksen. L&T:n tekemän työn arvo näkyy esimerkiksi parempana kierrätysasteena, tehostuneena energiankulutuksena tai kiinteistöjen käyttäjien tyytyväisyytenä.

Tarjoamme henkilöstölle merkityksellistä työtä ja siitä kilpailukykyisen korvauksen, pidämme heistä huolta ja luomme mahdollisuuksia kehittyä. Haluamme, että L&T:n henkilöstö viihtyy töissä ja pääsee terveenä kotiin joka päivä.

Yhteiskunnallista arvoa luomme korvaamalla fossiilisia raaka-aineita uusiutuvilla raaka-aineilla sekä neitseellisiä luonnonvaroja kierrätysraaka-aineilla. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Lisäksi edistämme sosiaalista vastuuta yhteiskunnassa tarjoamalla työmahdollisuuksia myös niille, joiden on vaikea työllistyä tai jotka eivät pysty tekemään täyttä työpäivää.