Rakennusaineteollisuus

Lammin Betoni Oy

Lammi on vuonna 1956 perustettu perheyritys ja kivirakentamisen pioneeri. Vuosikymmenten aikana alaa muovanneet tuoteinnovaatiot tekivät jo kauan sitten Lammista kivirakentamisen suunnannäyttäjän. Siksi alalla nykyisin käytössä olevien tuotteiden ja käytäntöjen lähde löytyykin lähes aina juuri Lammilta.
Tänään Lammi on elinvoimainen ja vakavarainen alan markkinajohtaja, joka valmistaa huippulaadukkaita harkko- ja perustustuotteita, joista syntyy kunnianhimoisia ja yksilöllisiä kivitaloja. Tekemistämme ohjaa halu olla yritys, jonka toimia ala seuraa. Ja jonka taloista kuluttaja haaveilee.

Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla ja Vantaalla sekä Dabrowa Gorniszassa Puolassa. Vientiä on etupäässä naapurimaihin Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin yritysasiakkaat ovat rakennusalan ammattilaisia ja kuluttaja-asiakkaat omakotitaloja rakentavia perheitä.

Lammi Kivitalot on Suomen ostetuin kivitalomerkki, ja se tunnetaan erityisesti laadusta, designista ja luotettavuudesta. Lammin Betoni Oy tekee yli 65 vuoden kokemuksella kivirakentamisen palveluita ja betonituotteita.

Toimipaikka

Lammi

Perustettu

1956

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

52

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

57

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

16,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

17,8M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

229t

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

21,2t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Koulutus

15,5t

Yrityksen henkilöstön koulutukseen tekemien panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

2,75M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Me Lammilla valmistamme kivituotteita ja –koteja kestämään satoja vuosia. Kaikki päätökset ja valinnat, joita tänään teemme, vaikuttavat tämän visiomme toteutumiseen. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota valmistamiemme tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen, sekä siihen, että henkilöstömme ja asiakkaamme voivat hyvin. Tavoittelemme myös toimialamme hiilineutraalisuutta minimoimalla valmistamiemme tuotteiden ympäristövaikutukset sekä hyödyntämällä käyttämämme energian ja resurssit mahdollisimman tehokkaasti.