Rakentaminen

Kreate Oy

Vaativien kohteiden erikoisosaajana tehtävämme on rakentaa tästä maasta parempaa, joka päivä. Tulevaisuuden rakentaminen on kovaa työtä – siksi meillä on lähes 500 infra-alan kovaa ammattilaista ja polte tehdä paremmin. Yhdessä toteutamme laadukkaat rakentamisen ratkaisut siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Ja polte tehdä paremmin asuu meissä, jokaisessa kreatelaisessa.

Toimipaikka

Tuusula

Perustettu

2015

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

400

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

238M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

238M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

32,3M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

68

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Sidosryhmien NPS-luku

71

Asteikolla -100–100 sidosryhmien NPS-luku keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Teknisesti haastavien kohteiden ja vaativien olosuhteiden infrarakentajana rakennamme mahdollisimman kestävästi ja raaka-aineita viisaasti käyttäen. Hyödynnämme työmailtamme syntyvää kivi- ja maa-ainesta neitseellisiä materiaaleja säästäen. Otamme vastaan ja jalostamme myös muiden toimijoiden työmailla syntyviä ja infrarakentamisessa hyödynnettäviä materiaaleja. Lisäksi etsimme ja tarjoamme aktiivisesti uusia mahdollisuuksia edistää kiertotaloutta ja kestävää kehitystä infrarakentamisessa.

Toimintamme sydän on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö, jonka kehittämisen keskiössä on oman työn ja asteittain haastavammaksi käyvien projektien kautta kasvaminen. Tarjoamme kasvumahdollisuuksia sekä konkareille että uran ensimetrejä askeltaville. Yhdessä ammattilaistemme kanssa rakennamme sukupolvien yli kestävää infraa sekä yhtiömme kannattavaa kasvua, joilla takaamme jatkuvuutta ja hyvinvointia henkilöstöllemme ja vaikutamme osaltamme yhteiskunnan toimivuuteen.