Kemianteollisuus

Kiilto

Kiilto on perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia ja vuoteen 2080 ulottuva visio. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja rakentamisen, teollisuuden liimojen ja paloneston, ammattihygienian sekä kuluttajatuotteiden liiketoiminta-alueilla. Työllistämme lähes 1000 innovatiivista kiiltolaista kymmenessä maassa. Olemme ylpeitä omasta tutkimus-, tuotekehitys- ja innovaatiotyöstämme, joka luo perustan tiiviille yhteistyölle asiakkaidemme kanssa.

Lempäälän lisäksi toimimme myös Forssassa, Hankasalmella, Raisiossa ja Turussa.

Toimipaikka

Lempäälä

Perustettu

1919

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

500

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

1000

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

137M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

261M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2028

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Henkilöstön tyytyväisyys

75

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Olemme tehneet lupauksen ympäristölle ja kunnianhimoiset ympäristötavoitteemme on integroitu jokapäiväiseen päätöksentekoon. Olemme tutkineet, kehittäneet ja innovoineet jo vuodesta 1919 saakka ja kehittäneet esimerkiksi maailman ensimmäisen biohajoavan sulateliiman. Meille tämä on vasta alkua.
Koulutamme vuosittain tuhansia rakentamisen, teollisuuden ja ammattihygienian ammattilaisia, jotta he voivat onnistua entistä paremmin. Yhdessä rakennamme kestävää tulevaisuutta ja luomme hyvinvointia puhtaudesta.

Kiillossa jokainen voi vaikuttaa. Panostamme huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista sekä rohkaisemalla uusiutumiseen, innovointiin ja kehittymiseen. Kasvamme luoden työpaikkoja ja osaamista yli kansallisten rajojen. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen.