Rahoitus ja vakuutus

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin.

Huolehdimme 750 000 suomalaisen työeläkkeistä. Yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon.

Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille.

Toimipaikka

Espoo

Perustettu

2014

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

531

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

531

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Eläketurvalla on suuri vaikutus niin yksilöihin kuin koko yhteiskuntaan. Työeläketurvan saumaton hoitaminen on tehtävämme ydin. Varmistamme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa ja huolehdimme suuresta eläkevarallisuudesta.

Elon tavoitteena on luoda kestävää yhteiskuntaa, työelämää ja ympäristöä. Teemme töitä yhteiskunnan ja ympäristön kestävyyden eteen yhdessä elolaisten, asiakkaiden ja globaalin sijoittajayhteisön kanssa. Tuemme asiakkaitamme ja edistämme osaltamme Suomen talouskasvua, työllisyyttä ja hyvinvointia työelämässä
Luomme kestävää ympäristöä ottamalla ilmasto- ja ympäristönäkökulmat huomioon päätöksenteossa ja toiminnassa. Olemme sitoutuneet Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden mukaiseen hiilineutraaliin sijoitussalkkuun.

Elo tekee yhteistyötä yleishyödyllisten toimijoiden kanssa. Edistämme esimerkiksi suomalaista yrittäjyyttä ja työllisyyttä, monimuotoisuutta sekä ehkäisemme syrjäytymistä.