Rahoitus ja vakuutus

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Kaikkiaan vastaamme noin 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Sijoitamme lähes 60 miljardin euron eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Keskinäisenä työeläkeyhtiönä olemme kokonaan asiakkaittemme omistama.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1961

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

601

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

601

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2035

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Henkilöstön tyytyväisyys

84

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Kannamme vastuuta asiakkaidemme eläketurvasta, eläkevaroista ja työkyvystä – näin kannamme vastuuta tulevaisuudesta.

Huolehdimme asiakkaidemme työeläkkeistä, jotka antavat turvaa, kun ansiot vähenevät tai loppuvat vanhuuden, työkyvyttömyyden tai perheenhuoltajan kuoleman vuoksi. Yli puolet vanhuuseläkepäätöksistä annettiin alle kahdessa päivässä.

Sijoitamme kestävään tulevaisuuteen – tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Lähes 60 miljardin euron sijoitusvarallisuudestamme neljännes on sijoitettu Suomeen. Tavoitteenamme on hiilineutraali sijoitussalkku 2035 mennessä.

Tuemme asiakasyritysten työkyvyttömyysriskien ennakointia ja hallintaa. Asiantuntijatuen ohella tarjoamme digitaalisia palveluita, oppimisympäristöjä ja työkaluja asiakkaidemme käyttöön.

Vuonna 2021 tuimme nuorten kiinnittymistä työelämään monin eri tavoin sekä annoimme lahjoitusvaramme nuorten mielenterveyden tukemiseen.

Toimimme avoimesti, vastuullisesti ja tuemme asiakkaittemme ja henkilöstömme menestystä. Uudistumme rohkeasti ja parannamme tehokkuuttamme jatkuvasti.