Teknologiateollisuus

Innofactor Oyj

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia.

Toimipaikka

Espoo

Perustettu

2000

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

367

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

516

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

43,8M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

66,3M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Innofactorin tarkoitus on innovoida toimivamman maailman puolesta. Autamme yrityksiä ja julkishallintoa digitalisoimaan toimintaansa ja hyödyntämään uusimpia pilviteknologioita. Ratkaisumme edistävät pohjoismaisten organisaatioiden kasvua ja kehitystä sekä helpottavat miljoonien ihmisten arkea.

Olemme kehittäneet HUSin ja muiden yliopistollisten sairaanhoitopiirien kanssa erikoissairaanhoidon julkisen verkkopalvelu Terveyskylän. Koronapandemian aikana ratkaisumme olivat avainasemassa Suomen taistelussa virusta vastaan ja niiden avulla uskotaan säästetyn jopa useita ihmishenkiä.

Microsoft palkitsi Innofactorin Tech for Good 2022 -kumppanina Suomessa. Valinta on osoitus Innofactorin digitaalisten ratkaisujen yhteiskuntavastuullisesta vaikutuksesta. Innofactor tarjoaa tänä vuonna 30 nuorelle osaajalle mahdollisuuden tutustua IT-alaan ja kehittyä alan rautaisiksi ammattilaisiksi DigiStar trainee -ohjelmassa. Annamme tiimeillemme myös mahdollisuuden käyttää työaikaansa vapaaehtoistyöhön.