Rakentaminen

Hartela-yhtiöt Oy

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 550 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942, ja tänä vuonna yrityksemme perustamisesta tulee kuluneeksi 80 vuotta. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1942

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

554

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

554

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

307M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

307M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2035

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Henkilöstön tyytyväisyys

85

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Hartela on rakentanut tiloja hyvälle elämälle jo 80 vuotta. Rakennamme suomalaista yhteiskuntaa, mm. kouluja, sairaaloita, kohtuuhintaista ARA-asuntotuotantoa. Asuntotuotannossamme suosimme fossiilittomia energiaratkaisuja ja A-energialuokkaa, jotta asiakkaillamme olisi mahdollista elää kestävää arkea kodeissaan. Kaikki työmaamme käyttävät vihreää sähköä. Työmaamme työllistävät oman henkilöstön lisäksi myös lukuisia aliurakoitsijoita ja heidän henkilöstöään.

Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme kattavien työterveyspalveluiden, työkykyä tukevien vakuutusten ja mielen hyvinvointipalveluiden avulla. Työturvallisuus on meille tärkeä asia ja haluamme toiminnallamme varmistaa, että työmailtamme pääsevät kaikki päivän päätteeksi turvallisesti kotiin. Pitkäjänteisen työmme tuloksena olemme ansainneet tänä vuonna jo toista kertaa Innostavimmat työpaikat -diplomin.