Tekstiili- ja vaatetusteollisuus

Globe Hope

Ei mitään uutta jo vuodesta 2003 – Globe Hope perustettiin ajatuksesta, jossa tekstiilijäte voisi hylkäämisensä sijaan jatkaa kierrossa ajattomana ja kestävänä designtuotteena. Siitä lähtien olemme luoneet jokaisen tuotteen käyttämällä olemassa olevia materiaaleja: ylijäämää tai kierrätettyä. Tämä on meidän tapamme haastaa muotiala ja sen normit.

Toimipaikka

Nummela

Perustettu

2003

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

13

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

13

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

1,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

1,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Olemme suomalainen, tinkimätön vastuullisen muodin edelläkävijä, jolla on 20 vuoden historia vastuullisempana yrityksenä. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, joiden valmistus ei vaadi uusien raakamateriaalien käyttöä. Arvomaailmamme perustuu vahvasta kunnioituksesta planeettaamme ja sen luonnonvaroja kohtaan. Tärkeimpiä arvojamme ovat mm. vastuullisuus, vaikuttavuus ja avoimuus. Toimintamme, kuten tuotteiden valmistus ja logistiikka ovat läpinäkyvää, jota jokaisen halukkaan on mahdollista seurata. Perustelemme avoimesti jokaisen valintamme.

Globe Hope osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun luonnonvarojen säästämisen sekä tasa-arvon puolesta. Pyrimme edistämään kestävien ja vastuullisten toimintatapojen saamista Suomeen tekemällä vaikuttamistyötä. Olemme vuosien varrella tehneet yhteistyötä useiden eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, kuten SASK, WWF, Unicef ja Pelastakaa lapset ry sekä Mifuko Trust.