Liikenne ja logistiikka

FREJA Transport & Logistics Oy

Huolinta- ja kuljetusliike FREJA Transport & Logistics on erikoistunut kansainvälisiin kuljetuksiin. FREJAn palveluihin kuuluvat maantiekuljetukset, meri- ja lentorahti sekä projektikuljetukset.

FREJA-konserni on Pohjoismaiden suurimpia yksityisessä omistuksessa olevia kuljetus- ja logistiikkayrityksiä. FREJAlla on maayhtiöt Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Alankomaissa ja Kiinassa.

Toimipaikka

Turku

Perustettu

1997

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

73

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

1350

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

158M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

807M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

3,23M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

85

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

FREJA Transport & Logisticsin päätavoite on olla paras kansainvälinen kuljetuskumppani, joka auttaa tuonti- ja vientiyrityksiä menestymään ulkomaankaupassaan. Tehokkaat, luotettavat ja hyvin organisoidut kansainväliset kuljetukset ovat FREJAn asiakkaiden menestyksen lisäksi tärkeä osa ympäristötyötä. Tehokkuus vähentää päästöjä.

Uusien kykyjen kasvattaminen vahvoiksi kansainvälisten kuljetusten ja huolinnan ammattilaisiksi on yksi FREJAn tärkeimmistä arvoista. Toimiminen vakaana ja luotettavana sekä kilpailukykyisenä työnantajana on myös tärkeä osa FREJAn toimintaa.

Yrityksen yhteiskuntavastuuseen kuuluu vastikkeeton auttaminen ja yhteiskunnan heikompiosaisten tukeminen. Lisäksi FREJA sponsoroi erilaisia urheilulajeja yksilölajeista joukkueurheiluun.