Muut

Folka

Folka (Otiga Finland Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Olemme toimineet Suomessa aiemmin nimillä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut.

Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat, kun tarvitset luotettavaa työpaikkaa tai päteviä työntekijöitä. Kauttamme saat kaikki HR-palvelut helposti, ketterästi ja nopealla aikataululla. FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

2012

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

780

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

780

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

22,4M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

22,4M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

97

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme. Suhtaudumme työhömme ja kumppaneihimme kunnioittavasti, emmekä missään tilanteessa tingi rehellisyydestä tai laadusta.

Olemme työnantajana reilu ja oikeudenmukainen ja huolehdimme yrityksen tärkeimmästä pääomasta, eli ihmisistä. Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaastamme ja koko verkostostamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

Teemme työtä täydellä sydämellä, yhdessä kehittyen, toisiltamme oppien ja tietoa jakaen. Tämä kaikki tuo hyvinvointia yritykseen ja sitä kautta työntekijöillemme, asiakkaillemme ja lopulta koko yhteiskuntaan.