Muut

Faktia Oy

Faktia Oy toimii yritysten kumppanina varmistamassa, että yrityksillä on käytössään osaavia työntekijöitä ja monipuoliset mahdollisuudet liiketoimintansa ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen. Toimimme eri verkostoissa ja tavoitteena on uudenlaisten ja innovatiivisten yhteistyömallien luominen koulutukseen, työllistämiseen ja yrittäjyyden kehittämiseen yhteiskunnallisesti vaikuttavalla tavalla.

Toimipaikka

Forssa

Perustettu

2009

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

34

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

34

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

1,9M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

1,9M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Toimintamme kautta edistämme yritysten, kuntien ja yhteisöjen elinvoimaa. Edistämme omalla toiminnallamme myös yksilöiden elinvoimaa lisäämällä heidän osaamistaan sekä työllistymismahdollisuuksia, ja sitä kautta hyvinvointia. Henkilöstövuokrauksen avulla meillä on myös yritysten työvoimatarpeisiin nopeasti vastaava ja työllistymistä edistävä rekrytointikanava sekä opiskelijoille, että kaikille muille työtä etsiville.

Myös vastuullisuus- ja kestävä kehitys ovat osana kaikkea toimintaamme. Valmennamme työelämän tarpeisiin, ehkäisemme syrjäytymistä, tunnemme sosiaalisen vastuun toiminnassamme ja toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.