Elintarviketeollisuus, Tekstiili- ja vaatetusteollisuus, Metsäteollisuus, Kemianteollisuus, Rakennusaineteollisuus, Teknologiateollisuus, Muu teollisuus, Energia, Tieto- ja viestintäpalvelut

Elomatic Oy

Elomatic on monialainen insinööri- ja konsulttiyritys. Keskitymme ratkaisuihin, jotka parantavat ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Teknisen huippuosaamisen lisäksi tarjoamme suunnitteluohjelmistoja, kokonaisratkaisuja ja mm. kiertotalouteen liittyvää konsultointia. Maailmanlaajuiseen asiakaskuntaamme kuuluu teollisuusyrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita, joita autamme menestymään koko heidän tuotteidensa ja investointiensa elinkaaren ajan. Meidät tunnetaan edelläkävijänä suunnittelumenetelmien kehittämisessä.

Toimipaikka

Turku

Perustettu

1970

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

823

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

1101

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

67,7M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

79M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

1,9M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

10,2M

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

46,3M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Lähes jokaisessa asiakasprojektissamme teemme toiminnasta energiatehokkaampaa, vähennämme päästöjä tai poistamme yksitoikkoista työtä. Jatkuva parantaminen on dna:ssamme ja mietimme aina, löytyisikö esimerkiksi jollekin sivuvirralle hyödyllistä käyttöä, vaikka asiakas ei osaisi sellaista pyytääkään. Toimimme myös lääketeollisuudessa ja parannamme näin väestön hyvinvointia laaja-alaisesti. Olemme suunnitelleet mm. koronarokotetehtaita.

Pyrimme aktiivisesti minimoimaan myös omaa hiilijalanjälkeämme, joka koostuu pääosin työmatkaliikenteestä, rakennusten lämmittämisestä ja tietokoneiden käytöstä. Pääkonttorimme katolta löytyvät jo aurinkopaneelit, ja henkilöstöetuihimme kuuluu työsuhdepyörä. Panostamme muutenkin vahvasti siihen, että henkilökuntamme voi hyvin ja viihtyy työssään.

Arvojemme mukaisesti olemme luotettavia ja kannamme vastuumme. Osallistumme toimipaikkojemme yhteisöjen toimintaan, ja rahoitamme yhtä professuuria.