Tieto- ja viestintäpalvelut

Elisa Oyj

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme päämarkkina-alueillamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti yli 100 eri maassa, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1882

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

4500

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

5300

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

1,8Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

2,0 mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

305M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2020

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Luomme digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Tarjoamme asiakkaillemme digitalisaation keinoin palveluita, jotka vähentävät ilmastokuormitusta. Ilmastonmuutoksen hillintä ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on yksi päätavoitteistamme ja on ollut osa strategiamme toteutusta jo vuodesta 2009 lähtien.

Työskentelemme joka päivä rakentaaksemme turvallista digitaalista ympäristöä, jotta jokaisen ihmisen yhdenvertaiset oikeudet toteutuisivat ja että digitaalisten palvelujen saavutettavuus vahvistaisi ihmisten yhdenvertaisuutta. Saavutettavuus näkyy Elisan palveluissa ennen kaikkea sujuvana ja selkeänä käyttökokemuksena. Tavoitteenamme on saada Elisan digitaalisista palveluista kaikille yhtä helppokäyttöiset.