Muut

Eilakaisla Oy

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Palvelujamme ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, henkilöarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä. Eilakaisla tarjoaa ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin eri aloilla. Olemme tunnettuja luotettavuudestamme sekä laadukkaasta palvelustamme ja olleet mukana jo yli 150 000 suomalaisen työurilla.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

1971

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

297

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

297

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

13M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

13M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Palkat

9M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

81

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Sidosryhmien NPS-luku

81

Asteikolla -100–100 sidosryhmien NPS-luku keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Me autamme työnhakijoita ja työllistäviä yrityksiä löytämään toisensa välittävällä otteella. Madallamme yritysten kynnystä palkata työntekijöitä ja palvelemme työnhakijoita, jotta he löytävät oman paikkansa työelämässä. Samalla rakennamme parempaa ja yhdenvertaisempaa työelämää vastuullisesti toteutetuilla rekrytoinneilla sekä jakaen tietoamme aiheesta muille työyhteisöille. Tästä esimerkkinä juhlimme 50-vuotissyntymäpäiviämme lahjoittaen juhlavuoden aikana rutkasti työaikaamme työttömien ja kehitysvammaisten työllistymisen sekä monimuotoisempien työyhteisöjen edistämiseksi.

Olemme Great Place to Work -sertifioitu työnantaja ja vuoden 2021 tutkimuksessa 80 % Eilakaislan työntekijöistä sanoo Eilakaislan olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tarjoamme työyhteisön, jossa on mukavaa tehdä töitä työ- ja vapaa-ajan tasapaino säilyttäen. Oikotien Vastuullinen työnantaja 2022 -tutkimuksessa saavutimme jokaisessa osa-alueessa vertailuryhmiä korkeammat indeksitulokset.