Muut

Econia Oy

Econia on kotimainen talous- ja henkilöstöhallinnon sekä yritysten kansainvälisten ja compliance-palveluiden asiantuntijatalo. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Kokonaisvaltainen palvelumallimme on ainutlaatuinen Suomessa. Meiltä saa saman katon alta laajat asiantuntijapalvelut talouden, henkilöstöresurssien ja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen; tarjoamme myös mm. tilintarkastus- ja työoikeudellisia palveluita, harmaan talouden torjunnan asiantuntijapalveluita ja isännöintiä.

Toimipaikka

Päätoimipaikka Ulvilassa

Perustettu

1996

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

412

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

412

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

19,3M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

19,3M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

1M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

500t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Koulutus

500t

Yrityksen henkilöstön koulutukseen tekemien panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Meillä jokainen on menestyksen tekijä. Olemme jo yli 25 vuoden aikana tarjonneet kannustavan työympäristön, jossa voi kasvaa ja kehittyä asiantuntijana sekä tukea asiakkaidemme menestystä.

Me Econialla tähtäämme huipulle niin yrityksenä kuin asiantuntijoina, siksi meillä työskentely on tavoitteellista ja palkitsevaa. Tarjoamme kattavat koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset urapolut talon sisällä, sillä haluamme auttaa jokaista tavoittamaan täyden potentiaalinsa. Meillä pääsee työskentelemään huippuosaajien ja kiinnostavien asiakkaiden parissa, joille luomme edelläkävijäratkaisuja.

Econialla voi vaikuttaa paitsi yrityksemme kehittämiseen, myös siihen, mihin oma toimiala kehittyy. Haluamme pysyä kehityksen kärjessä, siksi kehitämme jatkuvasti omia prosessejamme ja palveluitamme. Jokainen econialainen voi osallistua kehitystyöhön: jokaisen näkemys on tärkeä.