Elintarviketeollisuus

Eckes-Granini Finland Oy Ab

Haluamme tarjota parasta hedelmistä ja marjoista terveelliseen ja nautinnolliseen elämään. Tuotemerkkimme ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Visiomme on olla vastuullisin mehutalo Suomessa. Turun Artukaisten tehtaalla valmistamme 130 ihmisen voimin kotimaisella ammattitaidolla noin 64 miljoonaa litraa erilaisia mehutuotteita vuodessa. Työntekijöistä pidetään huolta ja keskimääräisen työsuhteen pituus onkin 15 vuotta.

Toimipaikka

Turku

Perustettu

1867

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

130

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

130

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

80M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

80M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

1,5M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Haluamme, että tekemämme päätökset ovat kestäviä ja edesauttavat ympäristön, yhteisöjen ja ihmisten hyvinvointia pitkälle tulevaisuuteen. Haluamme tarjota parasta hedelmistä ja marjoista terveelliseen ja nautinnolliseen elämään. Raaka-aineet hankimme vastuullisista lähteistä. Pakkaamme tuotteemme vastuullisiin, kierrätettäviin pakkauksiin ja logistisesti tehokkaisiin myyntieriin. Luotamme henkilöstömme asiantuntemukseen ja luomme edellytykset avoimelle yrityskulttuurille sekä työntekijöiden hyvinvoinnille.
Yrityksemme mahdollistaa mm. Team Rynkeby® -hyväntekeväisyyspyöräilyn, joka kerää varoja vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä tukemiseen - vuosikymmenen aikana on kerätty yli 10 miljoonaa euroa. Kannustamme lapsia ja nuoria liikunnan pariin Marli Sporttistipendillä, joita myönnetään kaksi kertaa vuodessa. Olemme Varsinais-Suomen alueella merkittävämpiä veronmaksajia, maksoimme vuonna 2021 yhteisöverojen lisäksi lähes 26 miljoonan euroa virvoitusjuomaveroa.