Tieto- ja viestintäpalvelut

DNA Oyj

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin, pidämme huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:lla on 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Meidät on palkittu erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. 1600 DNA:laista työskentelee ympäri Suomen. Olemme osa Telenoria, Pohjoismaiden johtavaa tietoliikenneyhtiötä.

Toimipaikka

Helsinki

Perustettu

2001

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

1632

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

1632

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

956M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

956M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

191M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

94,7M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2030

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Meillä on tärkeä tehtävä: yhdistämme tärkeimmät. Laadukkaat yhteydet, toimivat laitteet, digiosaaminen ja osallisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ovat yksityisasiakkaiden ja yritysten sujuvan arjen perusedellytys. Vastuullamme on verkkoyhteyksien ja -palveluiden tuottaminen miljoonille ihmisille, ja haluamme hoitaa tehtävämme hyvin. Teemme merkittäviä investointeja verkkoihin ja tietoturvaan Telenorin Pohjoismaisen yhteistyön vahvistaessa kilpailuasemaamme.

Tapamme ajatella, tuntea ja toimia on inhimillinen. Meillä saa vapauden loistaa omana itsenä, yhdessä muiden kanssa. Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara nyt ja tulevaisuudessa. Yhdessä saavutamme merkityksellisiä asioita arvojemme mukaisesti: nopeasti, rohkeasti ja mutkattomasti.

Pyrimme olemaan aidosti hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä (Science Based Targets Initiativen hyväksymä tavoite). Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme, henkilökunnastamme ja digitaalisen yhteiskunnan avuntarvitsijoita, kuten vanhuksista, lapsista ja maahanmuuttajista.