Matkailu- ja ravitsemispalvelut

Compass Group Suomi

Compass Group on maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö. Tuomme iloa ja virkistystä päivään maailmanlaajuisesti 44 maassa tarjoilemalla esimerkiksi koululaisille, opiskelijoille, työntekijöille, toipilaille, senioreille ja tapahtumakävijöille 5,5 miljardia ateriaa vuodessa paikan päällä tai mukaan otettuna. Brändejämme Suomessa ovat muun muassa Food & Co, Market 24/7, Tastory ja Amica.

Suomessa meitä compassilaisia on noin 3 000 ammattilaista palvelemassa asiakkaitamme suurella sydämellä, aina turvallisuus, terveys ja hyvinvointi etusijalla. Me compassilaiset tuomme pöytään vaikuttavan kattauksen laadukkaita ruoka- ja monipalveluita, joista asiakkaan on aina vaivatonta valita vastuullisesti.

Toimipaikka

Suomi

Perustettu

1941

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

3000

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

600K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

139M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

21Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2030

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Henkilöstön tyytyväisyys

74

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Me Compass Groupilla työskentelemme kestävämmän tulevaisuuden eteen. Vastuullisuus tarkoittaa konkreettisia valintoja ympäristön, ihmisten hyvinvoinnin ja kestävämmän yhteiskunnan hyväksi. Palvelujemme suomalaisuudesta ja työllistämisvaikutuksestamme Suomessa kertoo Avainlippumerkki.

Vastuullisuustyömme keskiössä on tavoitteemme luoda hyvinvointia ja hyvää työtä. Edistämme moninaisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta, ja turvallisuus on meillä ykkönen. Kannamme vastuuta ihmisistä arvoketjussamme ja vaikutamme vastuullisten hankintojen kautta.

Tarjoamme ja kehitämme kestäviä palveluja alan vastuullisena suunnannäyttäjänä. Ilmastoystävällinen ruoka, ruokahävikin vähentäminen ja vastuulliset puhtaus- ja monipalvelut ovat esimerkkejä teoistamme.

Vastuullisuustyömme on kunnianhimoista, vaikuttavaa ja näkyvää työtä Suomen ja koko maailman hyväksi. Tavoittelemme hiilineutraaliutta vuonna 2030. Tuomme vastuullisuuden avoimesti osaksi palvelujamme tarjoamalla tietoa valintojen pohjaksi palvelujemme käyttäjille.