Liikenne ja logistiikka

CHS Group

Olemme kotimainen perheyritys ja kuulumme Suomen suurimpiin logistiikka-alan yrityksiin.

Tarjoamme yksilöllisiä kuljetus-, huolinta- ja varastointipalveluita sekä toimitusketjun hallintaratkaisuja kaikkialla maailmassa. Tehtävänämme on tukea liiketoimintaa logistiikalla ja luoda paremmin toimivaa yhteiskuntaa. Meidät tunnetaan joustavana ja hyvin verkostoituneena kumppanina.

Onnellinen työntekijä on arvokkain valttimme ja huolehdimmekin henkilöstömme hyvinvoinnista, koulutuksista ja positiivisesta ilmapiiristä monin eri tavoin.

Toimipaikka

Vantaa

Perustettu

2007

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

100

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

100

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

45M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

45M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Hiilineutraaliustavoite

2030

Yritys pyrkii saavuttamaan hiilineutraa­liuden tähän vuoteen mennessä.

Miten yritys tekee hyvää?

Osallistumme aktiivisesti maailmanlaajuisen Sedex-organisaation toimintaan ja tällä varmistamme sosiaalisten ja eettisten standardien täyttymisen toiminnassamme.

Haluamme olla mukana kehittämässä toimintaamme myös kohti kestävää kehitystä. Olemme lisänneet uusiutuvan energian käyttöä mm. omilla aurinkopaneeleilla logistiikkakeskuksessamme, aktiivisella kierrättämisellä sekä ekologisilla valinnoilla kaikissa toimipisteissämme.

Tuemme henkilöstömme kehitystä ja ylläpidämme heidän ammattitaitoaan erilaisilla koulutusohjelmilla. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja haluamme huolehtia henkilöstön viihtyvyydestä mm. hyvinvointi- ja virkistyspäivien muodossa.
Olemme Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Olympiakomitean kumppanina tukemassa yhdenvertaista liikuntakulttuuria, lasten ja nuorten liikuntaa sekä huippu-urheilua.