Rakentaminen, Muut

Caverion Oyj

Caverion on kiinteistöjen, teollisuuden ja infrastruktuurin teknisiin ja asiantuntijapalveluihin sekä projekteihin keskittynyt yhtiö. Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Osaamisemme on laajaa rakennusten, infran sekä teollisuuden ja teollisten prosessien koko elinkaarella. Toimimme Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä 10 maassa. Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää.

Toimipaikka

Suomi

Perustettu

2013

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

4800

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

14,3K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

650M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

2,14Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

83

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Teemme rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Näin mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia - parempaa elämää, tehokkaampaa työskentelyä, turvallista matkustamista ja uuden tutkimista. Tarjoamme ratkaisut kiinteistöjen parempaan elämään.

Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka auttavat hillitsemään ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja pidämme kunnossa kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Pyrimme jatkuvaan kehitykseen pienentämällä hiilijalanjälkeämme, kasvattamalla hiilikädenjälkeämme, huolehtimalla työntekijöistämme ja varmistamalla arvoketjun vastuullisen toiminnan. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme.

Palvelemme teollisuutta vaikuttamalla tuotantoprosessien tehokkuuteen, hävikkiin ja päästöihin. Mittaamme, valvomme, huollamme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat suunnitellusti. Näin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Tuemme asiakkaidemme kestävän kehityksen mukaisia tavoitteita.