Muut

Attendo Suomi

Mielestämme jokaisella on oikeus elää täyttä elämää. Meidän attendolaisten työnä on tehdä se mahdolliseksi tällä hetkellä noin 12 000 suomalaiselle. Attendo-kodeissamme asuu ikääntyneitä, vammaisia, vammautuneita ja mielenterveyskuntoutujia. Lisäksi palvelemme kotihoidon ja lastensuojelun asiakkaita ja tuotamme terapiapalveluja sekä ateria- ja puhtauspalveluja. Olemme iso työllistäjä ja maksamme veromme Suomeen osana pohjoismaista Attendo-konsernia.

Toimipaikka

Suomi

Perustettu

1985

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

15K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

27K

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

673M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

1,3 Mrd

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

10,2M

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Koulutus

1,35M

Yrityksen henkilöstön koulutukseen tekemien panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

365M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

71,5

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Attendolla on Suomen suurimpana yksityisenä hoiva-alan yrityksenä merkittävä rooli hyvinvointiyhteiskunnan palveluiden saatavuuden turvaamisessa kaikille suomalaisille. Asukkaamme yli neljässäsadassa Attendo-kodissa tarvitsevat eri tavoin tukea ja hoivaa arkeensa. Hyvä, omannäköinen elämä on jokaiselle erilainen. Meidän työmme on tehdä se mahdolliseksi. Tämä edellyttää meiltä yhteistyötä, hyvää johtamista, asukkaidemme kuuntelemista ja uskomista heidän mahdollisuuksiinsa.

Tuemme työyhteisöjemme monimuotoisuutta ja tarjoamme yli 15 000 osaajalle merkityksellisen työn, jossa saa kasvaa ja kehittyä. Valmennamme henkilökuntaamme parempiin kohtaamisiin asukkaiden, kollegojen ja läheisten kanssa, ja vaikutamme näin koko alan työkulttuurin muutokseen. Tällaiseen työporukkaan on ilo kuulua.
Olemme luotettava ja innovatiivinen kumppani, ja huolehdimme hoiva- ja asumispalveluista vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.