Matkailu- ja ravitsemispalvelut

Antell

Antell tekee aidosti hyvää! Tarjoamme maukasta, itse tehtyä ruokaa, joka tekee aidosti hyvää niin keholle kuin mielelle. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Lataa päivääsi energiaa aamiaispöydästä, piipahda lounaalle, nappaa mukaan virkistävät välipalat tai illallista koko perheelle. Noin 300 antellilaista 70:ssä ravintolassamme toivottavat sinut tervetulleeksi!

Toimipaikka

Oulu

Perustettu

1880

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

300

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

300

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

19,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

19,2M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Investoinnit

903t

Yrityksen tekemien investointien määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Tutkimus ja kehitys

267t

Yrityksen tekemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatio­panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Koulutus

51t

Yrityksen henkilöstön koulutukseen tekemien panostusten määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Palkat

7,16M

Yrityksen maksamien palkkojen määrä (€) yhteensä vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Sloganimme ”Antell tekee aidosti hyvää” ohjaa kaikkea toimintaamme. Antell on kokonaan suomalaisomisteinen perheyhtiö. Työllistämme ja maksamme veromme Suomeen. Talouteen ja kannattavuuteen liittyvät toimintatapamme ovat eettisiä ja läpinäkyviä. Edistämme työnantajana tasa-arvoa tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti.

Osallistumme omalta osaltamme suomalaisen elintarviketuotannon tukemiseen – keittiöissämme suositaan suomalaisia raaka-aineita, jotka on valmistettu, pakattu ja käsitelty Suomessa. Helpotamme sekä asiakkaan oman hyvinvoinnin että ympäristön kannalta parempien ruokavalintojen tekemistä. Pienennämme hiilijalanjälkeämme kiinnittämällä huomiota toimintatapoihimme, kehittämällä hävikinhallintaa sekä auttamalla asiakkaitamme syömään fiksummin. Merkitsemme CO2-tiedon kaikkiin aterioihimme.

Tiedot on kerätty syksyllä 2022.