Muut

Academic Work HR Services Oy

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Päämäärämme on saattaa 0–5 vuotta työkokemusta kerryttäneet korkeakoulutetut tulevaisuuden huiput unelmatyöpaikkoihinsa. Meidän avullamme voi työllistyä niin Suomen johtaviin IT:n, tekniikan ja kaupallisen alan yrityksiin, kuin pienempiinkin startupeihin. Vahvasta kokemuksesta tiedämme, että motivoituneet ja uusimman tiedon omaavat nuoret ammattilaiset ovat menestyksen lähde!

Toimipaikka

Pääkaupunkiseutu

Perustettu

2008

Yrityksen perustamisvuosi.

Työntekijöitä Suomessa

160

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä vuonna 2021.

Työntekijöitä yhteensä

160

Yrityksen keskimääräinen henkilökunnan määrä yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Liikevaihto Suomessa

53M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa vuonna 2021.

Liikevaihto yhteensä

53M

Yrityksen liikevaihto yhteensä Suomessa ja ulkomailla vuonna 2021.

Henkilöstön tyytyväisyys

83

Asteikolla 0–100 yrityksen henkilöstön tyytyväisyys keskimäärin vuonna 2021.

Miten yritys tekee hyvää?

Autamme yrityksiä keskittymään ydintoimintaansa etsimällä heidän tarpeisiinsa sopivat työntekijät ja samalla avaamme nuorten, ei vielä pitkää työkokemusta omaavien, ammattilaisten ovet työelämään.

Pitkän kokemuksemme ansiosta nuorten ammattilaisten parissa tunnistamme heidän henkilökohtaiset vahvuutensa ja ominaisuutensa. Katsomme CV:tä syvemmälle ja kannustamme hakijoitamme haastamaan itseään. Asiakkaamme kääntyvät puoleemme nimenomaan kohderyhmätuntemuksemme ja laadukkaiden palvelujemme ansiosta.

Toimintamme ei rajoitu vain työnvälitykseen, vaan olemme tukena myös työnhaussa ja työsuhteen aikana. Lisäksi pyrimme kehittämään suomalaista työmarkkinaa ja henkilöstöpalvelualaa monin eri tavoin. Olemme useana vuonna toimineet Helsinki Priden yhteistyökumppanina ajaaksemme yhdenvertaista ja inklusiivista työelämää. Haluamme olla myös ratkaisemassa yhteiskunnallisesti merkittäviä työllisyyskysymyksiä, kuten kohtaanto-ongelmaa.